Omarm de wereld

Omarm al wat je lief is

Omarm jezelf

 

Het feest van

In mijn armen

 

mijn 6de cd en concert om thuis te komen

 

Intens, liefdevol en warm is het gevoel dat ik heb overgehouden aan de productie van mijn zesde cd. En datzelfde geldt voor iedereen die erbij betrokken was. Het was een periode van genieten op de toppen van onze aandacht. Openstaand voor alles wat zich aan zou dienen. Ik geloof dat we af en toe zelfs een beetje boven onszelf zijn uitgestegen. Een cd vol verrassende invallen. Dat is het. ‘In mijn armen’ is in alle opzichten verrassend.

 

Strijkers en .....

‘In mijn armen’ is mijn eerste cd met strijkers! (Juan Gabriel Rojas, Vanessa Salamon, Laurent Tardat en Christoph Bunzendahl). Ik hoorde ze bij Zjef Vanuytsel spelen en heb ze gevraagd. Vol passie hebben ze gespeeld en ook natuurlijk Freek Dicke, Toni Lameirinhas, Enrique Firpi en Frank Tomme. Met de studio techniek van Peter Bulkens is de sound helemaal af! 

 

De wereld in

Maar ‘In mijn armen’ is meer. Het wil meer dan ooit een verbinding zijn met elkaar en met jezelf. Veel song-titels zeggen genoeg: 'Het kind in jou', 'Het onbekende', 'Ik volg mijn gevoel', De titelsong gaat over iemand die in mijn armen is gestorven. Daaromheen maakten wij een film op Youtube. Kijk maar.

In mijn armen

Om thuis te komen bij jezelf, bij elkaar en op de plek waar je moet zijn.  

 
Blijf op de hoogte van activiteiten en nieuws rondom deze cd en nieuwe projecten op Facebook, wordt vriend.
 bergen